FOREVER

Het beste resultaat is het resultaat dat je kan vasthouden. Dat wat je doet om je resultaat te behalen, moet je immers blijven doen om het resultaat vast te houden.

Nieuwe gewoontes

Resultaat behalen is stap 1. Resultaat vasthouden is stap 2. Voor blijvend resultaat, moet je blijvend veranderen. Nieuwe gewoontes aanleren dus! Want als je terugvalt in oude gewoontes, krijg je ook je oude resultaat terug.

Met jouw personal trainer heb je (vanaf de allereerste dag) een trainingsroutine: je traint op afgesproken momenten, meerdere keren per week. Deze routine moet uiteindelijk een gewoonte worden: iets waar je nauwelijks meer over na hoeft te denken. Net als je tanden poetsen, moet het trainen iets worden dat slechter voelt om NIET te doen, dan om WEL te doen.

De gewoontes die je aanleert tijdens het traject met Selsa hangen af van jouw doel. Behalve met trainen en bewgeen, kunnen we je helpen met andere leefstijl factoren die invloed hebben op jouw doel: denk aan slaap en voeding.

Omdat Selsa aan huis komt, stappen we letterlijk in jouw leven. Hiermee hebben we een groot voordeel ten opzichte van de trainer in de sportschool. We kunnen meekijken in je koelkast, je voorraadkast en je slaapkamer (alleen met toestemming ;) en we kunnen meedenken over een optimale inrichting - letterlijk - van je leven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.  

Een goed gesprek

Kunnen wij jou helpen met jouw doel(en)? Er is maar één manier om hier achter te komen: vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

plan intake

Maak kennis met ons team